Horoscop, 7 decembrie 2018

BERBEC  Eşti oarecum neatent la serviciu, probabil din cauza frigului de pe drum. Ai ceva probleme şi nu este vorba numai de profesia, meseria ta. Organizează-te, fă-ţi o foaie de parcurş planifică.

TAUR  La serviciu pari aşa de obosiţ, ai cearcăne şi îţi cade capul, dar ai vrea să termini săptămâna de lucru cu lucrările finalizate. Vezi dacă merită efortul, să nu intri la uzură!

GEMENI Astăzi planetele îţi indică o schimbare favorabilă în viaţa ta, în special profesional vorbind. Surprize plăcute la serviciu. Nu te bucura până ce nu ai confirmarea scrisă, un zvon rămâne un zvon.

RAC Dedică ziua activităţilor obişnuite de vineri, de rutină, cumpărături, vizite, poate un film nou. La serviciu nu face schimbări în program, noul nu îţi prieşte şi mai binele este duşmanul binelui!

LEU Astăzi, vineri, eşti un lider inspirat în ceea ce priveşte capitolul muncă eficientă. Ai idei bune, plăcute, pe care cei din jurul tău le repetă şi le acceptă, ca un cor fidel din tragediile antice. Nici nu ştiai ce manager bun eşti!

FECIOARĂ Configuraţia astrologică iţi indică o posibilă întâlnire neaşteptată, dar care te bucură mulţ mai ales prin noutaţile pe care poţi să le afli, din domeniul expertizei tale profesionale. Mai ales dacă eşti medic, arhitecţ sau inginer, nu mai spun avocaţ trebuie să fii mereu la punct cu ceea ce apare nou în domeniul tău.

BALANŢĂ În această vineri primeşti o veste buna şi una mai puţin fastă, dar activitatea cotidiană nu te lasă să faci o analiză aprofundată. Nu ştii ce hotărâre să iei, este dificil şi nimeni, dintre cunoscuţi, nu poate să-ţi dea un sfat competent.

SCORPION Astăzi, vinerea aceasta, dă dovadă de competenţă şi pragmatism, nu de naivitate şi utopie! Nu te lăsa păcăliţ cere mai multe amănunte, mai ales dacă eşti în discuţii, tratative, negocieri cu semne de foc şi aer.

SĂGETĂTOR Promisiunea apropiatului succes îţi dă aripi şi cu toate că te-ai pregătit pentru o activitate zilnică profesională obişnuită veştile de ultimă oră îţi oferă motivele pentru un efort sporit

CAPRICORN Dimineaţa pare a fi mai aglomerată, dar poate fi doar o impresie, eşti obosit după o săptămână de lucru densă şi dificilă. Astăzi nu intra in discuţii cu Racii sau Leii, în general cu semnele de apă şi foc, care pot să-ţi facă probleme.

VĂRSĂTOR Ai avut o săptămână în care nu ai stat nici un minuţ la serviciu. Abia aştepţi să termini programul. Vineri este în mod tradiţional, aş putea spune ritualul zilei de supermarkeţ astăzi eşti atins de „febra cumpărăturilor”

PEŞTI O zi de vineri dedicată acţiunii, reacţiei, intervenţiei. Timpul proiectelor a trecuţ acum trebuie să realizezi ce ţi-ai propus cu tenacitate şi fără a ţine cont de comentariile din jur. Uneori, colegii mai mult încurcă. Ei cred că ai derapat în peisaj, fac mişto de tine, dar ei nu ştiu ceea ce ştii tu.

De același autor

Related Articles