Cine este polițistul din Oravița găsit mort alături de iubita sa? Cei doi aveau o fetiță de un an

5778

S-a aflat identitatea polițistului din Oravița care a fost găsit mort, alături de iubita sa, în dimineața zilei de joi, 6 decembrie.

Cornel Hernea și iubita sa, Marcela Givadă, au fost găsiți morți, joi dimineața, în apartamentul lor din Oravița. Cornel avea 37 de ani și lucra la Poliția Transporturi Feroviare Oravița, iar iubita sa, 33 de ani şi era chelneriță la un local din oraș. Cei doi aveau o fetiță în vârstă de un an şi două luni. Dubla tragedie a fost descoperită, dimineaţa, de mama poliţistului care, speriată de faptul că fiul ei nu a răspuns nici la telefon, nici la uşă, a sunat la numărul de urgenţă 112.

Cornel Hernea lucra din 2002 la Poliţia Transporturi Oraviţa, având gradul de agent şef adjunct.

Bărbatul nu a avut niciodată abateri disciplinare, iar în prezent se afla în concediu medical. Iubita poliţistului, Marcela, lucra ca ospătăriţă şi, cel mai probabil, poliţistul era gelos pe ea, vecinii declarând că auzeau dese certuri.

Este vorba despre o crimă urmată de sinucidere. Un poliţist de la TF Oraviţa, în vârstă de 37 de ani şi concubina sa, în vârstă de 33 de ani, aveau o fetiţă de un an şi două luni. Fiica se afla la părinţii tatălui. Situaţia materială a acestei familii era foarte bună. Se fac verificări, se vor audia martori. Trebuie să vedem de ce s-a întâmplat această crimă urmată de sinucidere“, a declarat prim procurorul Laura Iancu din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, pentru Radio Reşiţa.

După ce şi-a ucis iubita cu mai multe lovituri de cuţit, poliţistul s-a rănit în mai multe locuri, după care şi-a înfipt arma crimei în inimă şi a murit pe loc.

Leziunile poliţistului sunt auto-provocate. Lovitura în inimă i-a fost fatală. De asemenea, şi asupra concubinei sale au fost găsite leziuni fatale, cel mai probabil, provocate cu un cuţit. Avea multiple leziuni, în spate, în inimă, în zonele vitale“, a mai precizat prim procurorul Laura Iancu. (Dumitru Cristi)