[FOTO-AUDIO] Perechea de dansatori Vlad Ogăşan – Gabriela Tuţă de la Clubul Mystic Reșița au excelat la Maribor Open

706

Dansatorii Vlad Ogăşan – Gabriela Tuţă de la Clubul Mystic Reșița au obținut rezultate meritorii la Maribor Open, un important concurs internațional, care a reunit la start peste 900 de perechi.

Rezultatele obținute de aceștia, cele mai reușite ale delegației României, au fost apreciate de asistență. Reșițenii au fost remarcați din multitudinea de sportivi prezenți în Slovenia pentru a se impune pe ringul european de dans.

Antrenorul Alexandru Holetz de la Clubul Mystic Reșița a povestit cu mândrie despre rezultatele elevilor săi:

 

”Cei doi dansatori au avut o competiție maraton, au dansat peste 85 de dansuri. Ne-am întos de acolo cu 4 medalii de aur și una de bronz. Perechea noastră a adus cele mai multe medalii pentru România la această competiție.  Pe lângă toate felicitările primite, inclusiv de la organizatori, Vlad și Gabriela au trăit niște sentimente frumoase pentru că au fost abordați și felicitați de către foarte multe naționalități. Cei doi sunt în plină formare, tocmai ce au schimbat clasa de concurs, iar din ianuarie vor concura doar la OPEN. Nu va fi ușor, dar formează o pereche ce muncește foarte mult și sunt susținuți foarte mult de părinți.Pot spune că îndeplinesc toate condițiile pentru a face performanță, a concluzionat Alex Holecz.    

S-au aliniat la start peste 2000 de dansatori din multe țări din Europa, dar au fost și din Japonia și China. Cei doi au concurat la juniori I, sportivi cu vârsta de 12 și 13 ani. 

Dansatorii Clubului Mystic au încheiat sezonul competițional și au concurat în 2018 la peste 15 competiții de amploare unde au obținut rezultate de excepție. În data de 10 decembrie se vor reuni la Cinema Dacia la tradiționalul eveniment de final de an, unde vor susține o reprezentație în fața celor dragi. De asemenea își vor etala calitățile pe scena din centru Reșiței, la Târgul de Crăciun. Sunt antrenați de Ioana și Alexandru Holecz.

Cristina Corocan