Înotătorul reșițean Denis Popescu a obținut rezultate de excepție, de ziua României, la Campionatul Țărilor Central Europene

519

Prestație de excepție pentru înotătorul Denis Popescu de la CSS Reșița la Campionatul Țărilor Central Europene, ce are loc la Novi Sad, în Serbia. Sportivul cărășean face parte din lotul României pentru această competiție internațională. Denis Popescu a cucerit o medalie de argint la 100 m spate și două medalii de bronz. Prima a fost în proba de 200 m spate, iar cea de a doua cu ștafeta de 4 × 100 m mixt. Denis Popescu este pregătit la CSS Reșița de antrenoarea Nadia Câmpan.

Imnul României răsunat în arena sportivă din Novi Sad cu ocazia zilei de 1 Decembrie, echipa Romaniei trăind intens momentele. Din lotul României fac parte 20 de sportivi: 10 fete și 10 baieți, dintre aceștia și performerul Reșiței, Denis Popescu.

Zilele trecute, la Miercurea Ciuc s-au desfășurat Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori în bazin scurt. Denis Popescu de la CSS Reșița au obținut 5 medalii: trei au fost de aur, în probele de 50m, 100 și 200m spate, la juniori. A mai obținut două medalii de bronz la categoria tineret.

Cristina Corocan