Micii luptători din Cornereva intră în focul cometiției, în concursul de la Deva!

551

Micii sportivi de la secția de lupte din comuna Cornereva vor intra în focul competițiilor, urmând să participe vineri, 30 noiembrie, la un puternic concurs care se va desfășura la Deva.

E primul lor concurs de când am început antrenamentele, chiar sunt curios cum vor acționa acolo la concurs, pentru că nu au fost niciodată și sunt începători! la antrenamente se comportă bine, sunt în ascensiune, dar una e antrenamentul și alta salteaua de concurs! Abia aștept să-i văd, să le văd reacția, să-i văd când ei sunt acolo, pe saltea și văd atâția copii pe lângă ei pe care nu i-au văzut niciodată și cu care trebuie să lupte! Nu am stabilit neapărat un obiectiv, vreau neapărat să văd cum acționează ei într-un concurs, cum se prezintă, dacă sunt inhibați, bineănțeles, pentru că e primul lor concurs și eu de pe margine să le spun ce au de făcut, să văd reacția lor!, ne-a declarat antrenorul Gore Iliescu.

Pentru concursul de la Deva este deplasat următorul lot de luptători : Iulia Garaș, Maria Garaș, Petronela Garaș, Ionela Brânzei, Simona Șaitan, Sabina Burlacu, Nicolae BoșneagDavid Bijan, Ionuț Belcotă, Sebastian Rădulescu, Raul Rădulescu și Crăciun Ghinescu.

Paul-Sever SMADU