Româncă de 29 de ani ucisă în fața propriei case, în Spania

O româncă a fost ucisă  în faţa casei, la Zaragoza, în Spania, miercuri seara, 21 noiembrie. Românca de 29 de ani, Maria M. a coborât din maşină împreună cu sora ei, fiind împuşcată de doi bărbaţi care apoi au fugit a relatat publicația spaniola El Periodico de Aragon.

Asasinatul a avut loc în jurul orei 20:00, în Torre de Urzaiz, o suburbie a oraşului Zaragoza. Doi bărbaţi care aparent o aşteptau au deschis focul asupra ei, cu pistoalele, apoi au fugit cu un autoturism de culoare roşie.

El Periodico de Aragon scrie că suspecţii, care ar putea avea legături cu traficul de droguri, nu au fost găsiţi deocamdată, dar felul în care românca a fost executată indică o reglare de conturi.

În vârstă de 29 de ani, Maria M. avea o relaţie cu un cetăţean spaniol şi locuia la Zaragoza împreună cu sora şi cu tatăl ei. Imediat după ce a fost împuşcată, a căzut lângă maşină şi a murit pe loc. Salvatorii ajunşi la faţa locului chemaţi de sora ei nu au mai putut face nimic să îi salveze viaţa.

Vecinii româncei au declarat pentru presa iberică  că aceasta  a păstrat o relaţie amoroasă cu un spaniol din zonă care acum doi ani fusese arestat pentru că deţinea o plataţie clandestină de marijuana. Bărbatul e unul dintre suspecţi în cazul crimei.

Cele mai citite

Related Articles