FOTO: Accident extrem de grav aseară. Două femei și un copil de trei ani au murit

Două femei au decedat la faţa locului şi un copil de trei ani a murit în drum spre spital, în urma unui accident rutier produs miercuri seara,  21 noiembrie, în care au fost implicate trei autoturisme, pe raza oraşului Ovidiu, informează IPJ Constanţa.

Potrivit sursei citate, accidentul s-a produs într-un sens giratoriu, la ieşirea din oraşul Ovidiu către localitatea Mihail Kogălniceanu, în urma coliziunii directe dintre două autoturisme.

A rezultat decesul a două femei şi a unui minor, rănirea unei a treia persoane adulte, precum şi răsturnarea pe carosabil a unui alt autoturism, acroşat de maşinile implicate direct.

Vezi mai jos comunicatul integral al IPJ Constanța

“Autoturismul marca Mercedes se deplasa dinspre Mihail Kogălniceanu spre Constanța. Pe Podul rutier din zona localității Ovidiu a pătruns pe contrasens și a acroșat, cu partea stângă față, autoturismul Hyundai care se deplasa regulamentar dinspre Constanța către Mihail Kogălniceanu. In urma impactului autoturismul marca Mercedes s-a răsturnat.

Din păcate, în urma accidentului a rezultat decesul conducătoarei auto, a unui minor de 3 ani ( copilul acesteia), mama conducătoarei auto si rănirea unei alte femei, toate aflate în mașina lovită. Victimele erau din comuna Nicolae Bălcescu. Conducătorul auto din Mercedes a încercat să părăsească locul accidentului, însă a fost găsit, fiind încătușat. Șoferul, de 33 de ani, din orașul Negrești-Oaș, județul Satu Mare, emana halenă alcoolică.”

De același autor

Related Articles