Accident grav pe DN 10 în această dimineață. Șapte persoane au fost rănite

Un accident grav a avut loc duminică dimineața, 18 noiembrie, pe DN10, în zona localităţii Brădet, de lângă Întorsura Buzăului. Două autoutilitare  s-au lovit frontal, după ce unal din ele a intrat pe contrasens, a transmis ISU Covasna.

Potrivit sursei citate, pompierii au intervenit pentru descarcerarea şoferului uneia dintre cele două autoutilitare implicate în accident şi acordarea primului ajutor celorlalţi pasageri.

„În urma evenimentului rutier dintre două autoutilitare au rezultat şapte victime, conştiente, din care şoferul uneia era încarcerat. La faţa locului s-au deplasat 2 autospeciale de descarcerare, 3 ambulanţe (1 SMURD şi 2 SAJ) şi o autospecială pentru transport personal şi victime multiple. Salvatorii covăsneni au intervenit pentru descarcerarea şoferului şi acordarea primului ajutor tuturor persoanelor implicate. Acestea au fost transportate în stare de conştienţă la spitalul din Întorsura Buzăului”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Covasna, Marius Tolvaj.

Ulterior ISU Covasna a confirmat, pentru Mediafax, că una din autoutilitarele implicate în accident era o dubă a jandarmeriei care se afla în misiune și a precizat că sunt doi răniți grav.  „Vă pot confirma că două persoane au fost rănite grav, unul fiind şoferul dubei de jandarmi, care a rămas încarcerat în urma impactului. Celălalt rănit grav este civil. Cei doi vor fi duşi la spital în Braşov. În total, în accident au fost rănite şapte persoane, dintre care patru sunt jandarmi”, a spus Tolvaj.

Cele mai citite

Related Articles