Horoscop 18 noiembrie 2018

HOROSCOP 18 NOIEMBRIE BERBEC

Este un moment propice pentru a incepe demersurile in vederea rezolvarii unei chestiuni de natura juridica sau in legatura cu o ruda prin alianta. Se pare ca va ganditi la o calatorie in strainatate. Poate ca veti pleca in curand, sau poate ca faceti planuri de calatorie, ori va decideti sa invatati o limba straina. In a doua parte a zilei s-ar putea sa primiti o veste buna de la un prieten.

HOROSCOP 18 NOIEMBRIE TAUR

S-ar putea sa fiti preocupat de o investitie sau de o chestiune care are legatura cu o mostenire. Va sfatuim sa nu va grabiti si sa va consultati cu familia, pentru a evita orice reprosuri ulterioare. Daca v-ati propus sa faceti schimbari importante in plan financiar, contextul astral actual va este favorabil. Nu este exclus sa primiti un cadou banesc sau sa beneficiati de reducerea unei taxe sau a unui abonament.

HOROSCOP 18 NOIEMBRIE GEMENI

Luna Noua anunta inceputul unei perioade de schimbari benefice in relatiile cu partenerul de viata si/sau cu partenerii de afaceri. Daca sunteti in cautarea unui loc de munca, o oferta interesanta ar putea aparea azi sau in scurt timp. Cei care au afaceri proprii ar putea constata o crestere a numarului de clienti.

HOROSCOP 18 NOIEMBRIE RAC

Datorita contextului astral de azi, sunteti mai creativ si mai ingenios decat de obicei. Astrologii va recomanda sa profitati de ocazie pentru a face o reorganizare a locului de munca. Aveti posibilitatea sa faceti schimbari importante si in modul de viata: sa incepeti un nou regim alimentar, mai sanatos, sau un abonament la o sala de fitness etc. Este posibil sa va tenteze ideea de a adopta un animal de companie. Ganditi-va bine, pentru ca este vorba de o responsabilitate serioasa, pe termen lung!

HOROSCOP 18 NOIEMBRIE LEU

Luna Noua va stimuleaza creativitatea artistica si marcheaza inceputul unei perioade excelente pentru a demara un proiect legat de artele plastice, literatura, muzica etc. Ceea ce incepeti azi are sanse mari de reusita, cu conditia sa nu va grabiti. Atentie la tendinta catre speculatii si investitii speculative, pentru ca riscul de a iesi in pierdere este mare! Daca aveti copii, ati putea fi tentat sa va implicati mai mult in activitatile lor.

HOROSCOP 18 NOIEMBRIE FECIOARĂ

Luna Noua marcheaza debutul unei perioade in care caminul si familia se vor afla in centrul atentiei. Este un moment foarte bun pentru a incepe lucrari de renovare, reparatii sau schimbarea ori rearanjarea mobilierului. Perioada care urmeaza este buna si pentru tranzactii imobiliare sau mutarea in alta locuinta. Unul dintre parinti v-ar putea face o surpriza placuta.

HOROSCOP 18 NOIEMBRIE BALANŢĂ

S-ar putea sa luati o decizie importanta, probabil in legatura cu o activitate intelectuala. Puteti conta pe sprijinul prietenilor si al rudelor. Este posibil sa va impacati cu un vecin sau sa gasiti solutia unei probleme mai vechi din locuinta. Se intrevad cateva drumuri scurte si o comunicare intensa, fie prin convorbiri telefonice, fie prin email.

HOROSCOP 18 NOIEMBRIE SCORPION

Se pare ca sunteti hotarat sa gasiti o noua sursa de venituri. Nu este exclus ca in a doua parte a zilei sa aveti o idee promitatoare si sa treceti la fapte. Atentie la tendinta de a cumpara bunuri de valoare sau obiecte de lux, care v-ar putea destabiliza bugetul! S-ar putea sa va resimtiti din cauza activitatii intense din ultima perioada. Va sfatuim sa nu neglijati odihna.

HOROSCOP 18 NOIEMBRIE SĂGETĂTOR

Luna Noua care are loc chiar in zodia Sagetatorului va confera energie si entuziam, pregatindu-va pentru o perioada de innoiri. Este un moment foarte bun pentru a investi in propria persoana, mai ales in ceea ce priveste infatisarea si forma fizica. Puteti incerca un tratament cosmetic sau o modernizare a garderobei. Pastrati-va modestia si nu va lasati orbit de laudele celor din jur!

HOROSCOP 18 NOIEMBRIE CAPRICORN

Se pare ca sunteti intr-o forma foarte buna si puteti avea succes in afaceri, in calatorii si pe plan sentimental. Cu sanatatea si cu moralul ar trebui sa stati foarte bine. Nu va refuzati cate un ragaz de meditatie si introspectie! In a doua parte a zilei s-ar putea sa fiti tentat sa ajutati dezinteresat pe cineva din anturaj. Gestul ar fi benefic pentru dumneavoastra din punct de vedere karmic, asa ca astrologii va indeamna sa nu ezitati.

HOROSCOP 18 NOIEMBRIE VĂRSĂTOR

Luna Noua marcheaza inceputul unei perioade in care ar fi bine sa va revizuiti prioritatile si sa va stabiliti noi obiective, care sa corespunda cu sperantele dumneavoastra. Este posibil sa fiti invitat sa participati la intrunirea unui grup sau a unei organizatii cu care aveti interese sau aspiratii comune. Nu este exclus sa legati noi relatii de prietenie. Va recomandam sa evitati speculatiile si sa va ascultati intuitia.

HOROSCOP 18 NOIEMBRIE PEŞTI

Se pare ca sunteti intr-o forma intelectuala foarte buna, care va influenteaza favorabil relatiile cu cei din jur. Este o zi buna pentru intalniri cu prietenii sau pentru a petrece mai mult timp in familie. Va recomandam sa fiti intelegator si sa tineti cont de opiniile celor din jur. Spre seara este posibil sa incasati o suma care vi se cuvine dintr-o activitate profesionala.

Cele mai citite

Related Articles