[FOTO] Vlad Tăușance, dramaturgul spectacolului „Ne ştim de 100 de ani”, la Boema, de la ora 22:15

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.
Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii, din țară și din afara granițelor, în Anul Centenarului Marii Uniri, aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

În această seară, la emisiunea Boema, de la ora 22:15, în exclusivitate pentru Radio România Reșița, Vlad Tăușance, dramaturgul spectacolului „Ne ştim de 100 de ani”, colaborator al revistei Dilema și un cunoscut specialist în comunicare.

Timișorean prin naștere, bucureștean prin adopție, Vlad Tăușance reprezintă un reper al tinerei generații.

Vom afla, de la invitatul nostru, povestea spectacolului „Ne ştim de 100 de ani”, cea mai mare coproducţie la nivel naţional,vom lua pulsul cotidianului și totodată vom vorbi despre menirea radioului național.

Rămâneţi ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 0315.04.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio România Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

Cele mai citite

Related Articles