Pompierii cărăşeni fac angajări din sursă externă

642

Luna viitoare, la nivelul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic” al Judeţului Caraş-Severin, se organizează concurs pentru ocuparea prin încadrare directă a unui număr de 3 posturi vacante, din care unul de ofiţer şi două de subofiţer. Cei interesaţi trebuie, însă să se grăbească pentru că termenul limită de înscriere expiră vineri, spune sublocotenentul Cătălin Pilug, de la Serviciul Resurse umane de la ISU Semenic:

„Termenele-limită de depunere a cererilor de înscriere, precum şi cel de depunere a documentelor dosarului de recrutare, sunt: 16 noiembrie 2018 pentru depunerea cererilor de înscriere, respectiv 6 decembrie 2018 pentru depunerea documentelor dosarului de recrutare. Concursul constă dintr-o singură probă, aceasta fiind susţinerea unui test scris pentru verificarea cunoştinţelor necesare îndeplinirii atribuţiilor postului, ţinându-se cont de tematica şi bibliografia stabilită pentru fiecare post în parte. Testul scris se va organiza la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic” al Judeţului Caraş-Severin şi va avea loc, după cum urmează: în data de 15 decembrie 2018 pentru postul de ofiţer specialist II; în data de 18 decembrie 2018 pentru postul de asistent medical principal și în data de 22 decembrie 2018 pentru postul de subofiţer secretariat principal”.

Date suplimentare se pot obţine de la Serviciul Resurse Umane la numărul de telefon 0255/211213 sau de pe adresa de internet isusemenic.ro.

(Sebastian Dragomir)