VIDEO: Accident grav astăzi în Argeș. Două autocamioane și un autocar implicate

Sâmbătă, 10 noiembrie în localitatea Lunca Corbului din Argeș  a avut loc un grav accident rutier în care au fost implicate un autoturism, două autocamioane şi un autocar.  Un bărbat în vârstă de 46 de ani a murit în urma accidentului petrecut în judeţul Argeş a transmis Antena3.

Bărbatul era pasager într-unul dintre autocamioane. Accidentul s-a produs din cauza nepăstrării distanţei regulamentare de către autocar.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş, în urma accidentului un bărbat de 46 de ani şi-a pierdut viaţa. Victima a fost găsită în stop cardiorespirator de către cadrele medicale, care au efectuat manevre de resuscitare, fără succes însă. Au fost răniţi în evenimentul rutier un bărbat de 50 de ani din Vaslui, şoferul celui de-al doilea autocamion, un bărbat de 62 de ani, cetăţean grec, aflat în autocar, iar o femeie de 42 de ani, care conducea autoturismul implicat în accident, a suferit un atac de panică.

Poliţiştii au stabilit că accidentul s-a petrecut pe fondul nepăstrării distanţei regulamentare de către autocar. Acesta era condus de un bărbat de 40 de ani din Craiova şi mergea către Grecia.Conform vremeanoua.ro, care a prezentat imagini de la accident, unul din autocamioane este din Vaslui.

 

La faţa locului au intervenit iniţial trei ambulanţe, două autospeciale SMURD, un echipaj de descarcerare şi o autospecială cu apă şi spumă, cărora li s-au adăugat o autospecială de transport victime multiple şi o ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă.

De același autor

Related Articles