Horoscop 8 noiembrie 2018

HOROSCOP 8 noiembrie 2018 – Berbec

E o zi destul de obositoare. Ai de facut prea multe, într-un timp prea scurt. Seara vei avea niste discutii cu partenerul care nu va intelege de ce ajungi mereu epuizat acasa.

HOROSCOP 8 noiembrie 2018 – Taur

Trebuie sa astepti un raspuns pentru ca apoi sa dai startul unui proiect. Nu ai rabdare si te apuci de treaba. Vezi sa nu incurci prea tare pe cineva important, nu ai nevoie de probleme acum.

HOROSCOP 8 noiembrie 2018 – Gemeni

Cineva din anturaj se poarta ciudat si te acuza de ceva ce nu ai facut. Esti luat prin surprindere si nu stii cum sa reactionezi, asa ca taci. Din pacate, replica cea mai potrivita, iti vine in minte abia seara, cand ajungi acasa.

HOROSCOP 8 noiembrie 2018 – Rac

Totul decurge bine in ceea ce te priveste, asa ca azi vei avea parte doar de evenimente placute. Nu uita de o promisiune facuta unei rude care asteapta vizita ta.

HOROSCOP 8 noiembrie 2018 – Leu

Esti incapatanat. Nu vrei sa asculti si parerea partenerului legat de o investitie financiara. Ai grija insa sa nu te arunci cu capul inainte intr-o situatie care nu iti aduce nimic bun. Cu timpul, poti ajunge sa regreti deciziile luate.

HOROSCOP 8 noiembrie 2018 – Fecioara

E o zi agitata si nu reusesti sa pastrezi ritmul. De dimineata te simti epuizat si abia o sa rezisti pana dupa program. Anuleaza iesirea de seara si odihneste-te .

HOROSCOP 8 noiembrie 2018 – Balanta

Uita de grijile zilnice si incearca sa te relaxezi macar timp de cateva ore. Nu ar strica daca cei apropiati te-ar duce intr-un loc in care stiu ca te simti bine.

HOROSCOP 8 noiembrie 2018 – Scorpion

Timpul trece mai repede decat realizezi si, daca nu te ocupi cat mai urgent de ceea ce ai pe lista, risti sa intri in criza de timp. Grabeste-te, altfel te prinde weekendul asa!

HOROSCOP 8 noiembrie 2018 – Sagetator

Soarele a iesit, in sfarsit, si pe strada ta, asa ca, asteapta-te, zilele astea la ceva bun. Ai grija cum reactionezi la o veste pe care o vei primi spre seara, sa nu superi pe cineva.

HOROSCOP 8 noiembrie 2018 – Capricorn

Ai uitat sa faci ceva important si acum iti dai seama ca ai incurcat destul de rau lucrurile… Pentru a iesi cu bine din situatie, va trebui sa iti sacrifici o parte din timpul liber si sa stai mai mult la job.

HOROSCOP 8 noiembrie 2018 – Varsator

Ai o zi destul de solicitanta la munca, dar si acasa unde au mai ramas niste lucruri nerezolvate si nu mai pot fi amanate. Nu-ti fa griji, cineva din familie iti va sari in ajutor.

HOROSCOP 8 noiembrie 2018 – Pesti

Ai grija ce si cu cine discuti zilele acestea pentru ca cei apropiati au tendinta de a rastalmaci tot ce spui. Daca simti ca nu te poti abtine, mai bine gaseste-ti ceva de facut, care sa te tina ocupat.

De același autor

Related Articles