Arădeanul Ovidiu Hațegan, la un alt meci mare din carieră

76

Cel mai bine cotat arbitru român al momentului, arădeanul Ovidiu Haţegan a fost delegat de UEFA la partida Juventus – Manchester United. Meciul are loc miercuri, de la ora 22:00.

Este cel de-al treilea meci din faza grupelor pe care Haţegan îl arbitrează în acest sezon, după ŢSKA Moscova – Real Madrid 0-1 şi Barcelona – Inter 2-0. Haţegan va fi ajutat de “asistenţii” Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe, arbitri adiţionali vor fi Radu Petrescu şi Sebastian Colţescu, în timp ce al patrulea oficial a fost delegat Radu Ghinguleac.

Interesant e că Ovidiu Haţegan nu trebuia să aibă meci în această etapă de Champions League! UEFA a intrat în panică în momentul în care „centralul” francez, Clement Turpin, cel delegat iniţial la duelul dintre Juventus şi Manchester United s-a accidentat şi a devenit indisponibil pentru acest joc! Francezul i-a sunat pe oficialii UEFA şi a anunţat indisponibilitatea, iar atunci şefii de la Nyon au decis să-l caute pe Haţegan pentru a-i da pe mână duelul de miercuri seară!