[FOTO] Teatrul de Vest vă invită la comedia “Nunţi, Amante şi Vacanţe”!

340

Teatrul de de Vest vă invită la comedia “Nunţi, Amante şi Vacanţe”, vineri şi sâmbătă la Oraviţa şi respectiv la Reşiţa.

Astăzi de la ora 19, pe scena Casei de Cultură din Oraviţa îndrăgiţii actori vor juca acest spectacol, iar sâmbătă, 3 noiembrie,  de la ora 19, reşiţenii sunt aşteptaţi la Palatul Cultural pentru a savura o comedie de mare succes.

Comedia bulevardieră,”Nunţi, Amante şi Vacanţe”, de Neil Simon,  o producţie a Teatrului de Vest Reşiţa, cu actori vedetă din Bucureşti şi doi tineri reşiţeni, este alcătuită din trei scenete, în care personajele intră în încurcături sentimentale, fac gafe, se precipită, încercă să rezolve situaţii imposibile, dar adâncesc şi mai mult neînţelegerile şi conflictele pline de umor. Situaţiile fără ieşire, pline de haz şi tensiune, scot la iveală personaje comice şi replici de un umor irezistibil.

Distribuţia: Radu Gabriel, Ana Odagiu, Marius Gîlea şi Maria Radu.

În roluri secundare: Tabita Givoreanu şi Robert Brage.

Radu Gabriel este profesor la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București are o relație specială cu Banatul de Munte, a fost unul dintre protagoniştii filmului „Ghinionistul”, regia Iura Luncaşu,joacă în  serialul „Las fierbinţi”, dar şi pe scenele teatrelor bucureştene. A fost   la grupul  „Vouă” și în aceste zile se reîntâlneşte cu publicul din Caraş-Severin.

Marvin Neil Simon s-a născut la 4 iulie 1927, în New York și este un dramaturg și scenarist american, evreu de origine.Numeroasele sale comedii jucate mai întâi pe scenele din Broadway, au fost traduse și reprezentate în întreaga lume, dobândind un loc de frunte în repertoriul teatral universal din secolul al XX-lea și al XXI-lea Între piesele sale se numără Amintiri din Brighton Beach,Biloxi Blues și Un cuplu ciudat. Neil Simon a câștigat Premiul Pulitzer pentru dramă pentru piesa Lost In Yonkers. După mai multe din piesele sale au fost realizate filme artistice, pentru care a scris scenariul. A mai scris și librete pentru musicals, ca de pildă Sweet Charity.

Preţ bilet întreg: 30 lei;
Preţ redus, pentru elevi, studenţi şi pensionari: 15 lei.

Telefon de contact, pentru rezervări de bilete:
Organizator spectacole, Gabriel Giamănu: 0771 654 638

Radio România Reşiţa este partener media al Teatrului de Vest!

Anca Bica Bălălău