Încep meciurile din optimile Cupei României

86

Marţi, miercuri şi joi sunt programate meciurile din optimile de finală ale Cupei României. În competiţie se mai află 12 echipe din Liga I, două din Liga a II-a şi două din Liga a III-a.

FC Voluntari joacă marţi cu AFC Hermannstadt, într-un meci al echipelor care şi-au schimbat de curând antrenorii. Miriuţă şi Ioan Andone caută sferturile de finală ale Cupei, marţi de la 16:30.

Craiova merge la Turnu Măgurele pentru a întâlni echipa care a eliminat Rapidul în turul precedent. Partida se joacă marţi la ora 19:00. Tot marţi, Viitorul joacă împotriva formaţiei lui Flavius Stoican, Politehnica Iaşi.

Miercuri 31 octombrie, în Cupa României sunt programate trei meciuri. Capul de afiş îl reprezintă duelul prim-divizionarelor Gaz Metan Mediaş-CFR Cluj, partida care se joacă seara, de la ora 21:45.

Universitatea Cluj are meci cu Astra Giurgiu de la ora 19:00, în timp ce CS Mioveni şi Sepsi OSK Sfântu Gheorghe este meciul care deschide ziua de miercuri în Cupa României de la ora 16:30.

Faza optimilor de finală din Cupa României se încheie joi, 1 noiembrie cu meciurile jucate de Dinamo şi FCSB. Echipa lui Mircea Rednic are meci cu AFK Csikszereda, formaţie de liga a treia, în timp ce FCSB încheie ziua şi faza optimilor cu meciul de la Călăraşi, contra Dunării, de la ora 21:45.

Programul celor opt meciuri:

Marţi

AFC Hermannstadt – FC Voluntari, ora 16.30

Turris-Oltul Turnu Măgurele – CSU Craiova, ora 19.00

CSM Politehnica Iaşi – FC Viitorul, ora 21.45.

Miercuri

CS Mioveni – Sepsi OSK Sf. Gheorghe, ora 16.30

FC Universitatea Cluj – AFC Astra, ora 19.00

Gaz Metan Mediaş – CFR 1907 Cluj, ora 21.45.

Joi

AFK Csikszereda – Dinamo, ora 19.00

Dunărea Călăraşi – FCSB, ora 21.45.

În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare.