Ei sunt cei doi tineri români morți în Italia, în urma accidentului rutier în noaptea de marți spre miercuri

Doi tineri români au murit într-un tragic accident petrecut în Italia. Mihai şi Claudia se cunoşteau de numai câteva luni, însă între ei se înfiripase o adevărată poveste de iubire.

Din nefericire, totul s-a sfârşit tragic în urma unui grav accident. Mihai Măriuţei (34 de ani) şi Claudia Martin (26 de ani) s-au stins din viaţă în noaptea de marţi spre miercuri, în zona oraşului Ghedi din provincia italiană Brescia.

Cei doi se aflau, în noaptea de 23 spre 24 octombrie 2018, într-un autoturism marca Mercedes, condus de Mihai, un tânăr din Iaşi plecat în Italia, acolo unde se şi stabilise de câţiva ani, a transmis  Observator.

Din motive încă necunoscute, maşina în care se aflau cei doi români a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat de mai multe ori până a ajuns într-un canal.

În urma accidentului, niciunul dintre cei doi nu a supravieţuit.

Mihai Măriuţei şi Claudia s-au cunoscut în urmă cu câteva luni şi de atunci au fost nedezlipiţi. Povestea lor de iubire a impresionat pe toţi cei care îi cunoşteau. Vezi mai jos imagini de la locul accidentului, prezentate de presa italiană:



Cele mai citite

Related Articles