[FOTO] Nicoleta Marcu, de la ora 22, la emisiunea “Între noi. Rămâne între noi”la Căsuța de Sticlă!

549

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.
Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii, din țară și din afara granițelor, în Anul Centenarului Marii Uniri, aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român. 

Totodată, managerul radioului reșițean,Laura Sgaverdea, demarând de 3 ani o inițiativă fără precedent în Banat,  dar și în țară,a dat noi valențe acestui post,cu sprijinul vostru al ascultătorilor noștri, campania umanitară Muzică pentru Viață, pentru a ne uni  făcând Binele celor aflați în momente grele ale vieții, dând astfel semenilor noștri puterea de-a spera, de-a lupta și mai ales de-a învinge toate greutățile vieții,

De la Căsuța de Sticlă, îl puteți trimite pe Moș Crăciun la toți cei care au nevoie să simtă că nicăieri nu e mai frumos ca Acasă pe frecvențele radioului reșițean , din casă în casă, din suflet în suflet până la Clinica Onco-Help Timișoara, pe Muzică pentru Viață!

În această seară, de la ora 22, la emisiunea “Între noi.Rămâne între noi”, ne vom bucura de prezența unui om deosebit din lumea dascălilor, Nicoleta Marcu, directorul Casei Corpului Didactic din Caraș-Severin.

Preşedinte „Asociaţia Învăţătorilor Caraş – Severineni”, membru fondator Asociația Generală a Învățătorilor din România și membru Federația Internațională a Comunităților Educative, secțiunea România (FICE),voluntar ONG „ SALVAŢI COPIII”, mamă, soție și un om dedicat profesiei sale.

Despre voluntariat și compasiune pentru cei aflați în suferință. dar și rolul campaniei umanitare Muzică pentru Viață în societate, în prag de Crăciun, sunt o parte dintre subiectele pe care le vom aborda împreună cu invitata noastră.

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 puteți intra în direct cu invitata noastră.

Campania umanitară Muzică pentru Viață, aflată la cea de-a IV-a ediție, se desfășoară sub sloganul „Ei au construit un spital, noi îi ajutăm să meargă mai departe”, fiindcă  în acest an am decis să luptăm împreună pentru Spitalul ONCO HELP din Timişoara, pentru că aici fiecare bolnav care suferă de cancer şi este asigurat, beneficiază de consultaţii gratuite. Acesta nu este un spital destinat oamenilor bogaţi, ci se adresează tuturor categoriilor sociale.

Rămâneţi ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 0315.04.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio România Reşiţa.

Anca Bica Bălălău