Handbalul juvenil va oferi un spectacol pe Valea Cernei, la TROFEUL INTERREGIO!

570

Sala de sport ALEXANDRU DUICU din Băile Herculane va găzdui în zilele de 28 și 29 octombrie TURNEUL INTERREGIO la handbal, rezervat echipelor de fete junioare V (născute în anii 2008-2009) și baby handbal (2010-2011), la care vor participa 12 echipe – la prima categorie de vârstă, respectiv 7 echipe – la cea de-a doua categorie de vârstă.

Vor fi prezente la startul competiției echipe de minihandbal de la HCM Craiova, CSS DROBETA Turnu Severin, HC GHIMBAV Brașov, HC CHIMIA Rm. Vâlcea, ACS LEU Giarmata, CSM UNIREA Slobozia, CS OLIMPIC DROBETA, CSS Caracal, CSS TOROK Rm. Vâlcea, LPS BANATUL Timișoara și ACS Băile Herculane. Va fi un festival al handbalului juvenil care se va desfășura pe durata a două zile, urmând ca fiecare echipă să dispute câte două meciuri în fiecare zi a competiției.

Prin organizarea acestei cometiții ne propunem, în primul rând, promovarea handbalului la nivel local și regional, dar și promovarea Băilor Herculane, care este o stațiune turistică!, ne-a declarat organizatorul competiției – prof, Toma Drăgoiu, președintele ACS Băile Herculane.

Paul-Sever SMADU