Handbalul juvenil, din nou, în prim plan la ”Cupa Golden Kids” Bocşa

320

Competiția  sportivă „Cupa Golden Kids” la handbal fete, manifestare interjudețeană, ajunsă la ediția a II-a, va avea loc la Bocșa, în data de 27 octombrie 2018, în sala de sport din cartierul „Nufărul”, situată pe Al. Ioan Marcu, cu începere de la orele 09,00 și își propune să atragă cât mai multe practicante ale acestui sport cu mingea, mică și rotundă, dar să și promoveze în același timp fair-play-ul. Detalii ne-a oferit Dan Liuț – șef serviciu Casa Orășenească de Cultura Bocșa:

”Sportul juvenil în orașul Bocșa este la mare căutare printre elevii școlilor din oraș. Administrația locală organizează an de an diferite competiții, care să acopere întreaga plajă a sportului românesc, ca: badminton, handbal,fotbal. Sâmbătă, 27 octombrie va avea loc ediția a II-a a Cupei Golden Kids. Aceste echipe încearcă să arate că și fetele sunt capabile de o competiție frumoasă și plină de fair play.”

La această competiție vor participa șase echipe din: Reșița, Deta, Jamu Mare, Vețel, Sânmihaiu Român și Bocșa. Echipele vor fi împărțite în două grupe, iar meciurile se vor disputa în sistem „fiecare cu fiecare”, pe durata a două reprize a câte 15 minute fiecare. Pentru stabilirea clasamentului final echipele vor disputa meciuri directe între ele, în funcție de locul ocupat în grupe: locul III cu locul III, locul II cu locul II și locul I cu locul I.

Organizatorii – Primăria orașului Bocșa, Consiliul local Bocșa, Casa Orășenească de Cultură Bocșa și A.C.S. Golden Kids Bocșa, – vor recompensa câștigătorii cu diplome, cupe și medalii, propunându-și astfel să readucă în atenția iubitorilor de sport această ramură sportivă, care de-a lungul anilor a oferit mari satisfacții, atât sportivilor cât și publicului român.

Sursa foto: Facebook Golden Kids Bocşa