Horoscop 23 octombrie 2018

HOROSCOP 23 octombrie 2018 – Berbec

Esti in vizorul sefilor de ceva timp. Nu este vorba de ceva negativ, dimpotriva. Te evalueaza pentru a decide daca esti persoana potrivita pentru ceea ce cauta ei. Bucura-te, ai sanse sa fi avansat.

HOROSCOP 23 octombrie 2018 – Taur

Ai grija la cheltuieli. Nu te intinde mai mult decat iti poti permite. Incerci sa faci niste speculatii financiare, dar trebuie sa fii constient ca poti pierde tot. Analizeaza toate detaliile inainte sa iei o decizie.

HOROSCOP 23 octombrie 2018 – Gemeni

Nu ai reusit sa faci ceea ce ai spus si acum esti nevoit sa suporti consecintele. Toata lumea stie ca atunci cand promiti ceva trebuie sa te asiguri ca iti pastrezi cuvantul dat, asa ca nu ai de ce sa fii uimit de reactia celorlalti.

HOROSCOP 23 octombrie 2018 – Rac

Lasa totul in ordine la job inainte sa pleci spre casa, daca vrei sa stai linistit, altfel risti sa fi sunat de cateva ori… Asa e cand ai un coleg nou care inca nu stie de unde sa “apuce” lucrurile…

 HOROSCOP  23 octombrie 2018 – Leu

Stii ca partenerul de viata se supara daca intarzii, asa ca nu-i da motive. Mai ales ca nu pare prea bine dispus. Ar fi binevenit un gest romantic, poate o plimbare sub clar de Luna, ca la inceput…

HOROSCOP 23 octombrie – Fecioara

Esti presat de sefi sa termini un proiect. Ai avea nevoie de ajutor, insa colegul cu care te intelegi bine lipseste. Vezi daca poti obtine o amanare, daca nu, descurca-te, cumva, singur.

HOROSCOP 23 octombrie – Balanta

Primesti o noua sarcina la locul de munca si esti incantat. Asta iti poate completa cv-ul dar, in acelasi timp te alegi si cu ceva mai multe responsabilitati. Fii atent la ceea ce faci, seful e cu ochii pe tine!

HOROSCOP 23 octombrie 2018 – Scorpion

Toate micile probleme ce tin de familie dispar cu totul astazi. Vestea ca s-au rezolvat toate te fac sa rasuflii usurat. Nu neglija sfatul unei rude referitor la o investitie de durata. Chiar daca acum pare fara sens, in cativa ani s-ar putea sa conteze.

HOROSCOP 23 octombrie 2018 – Sagetator

Ai o suspiciune legat de sinceritatea unui coleg la locul de munca. Banuiesti ca a facut niste modificari la un proiect de-al tau fara sa te consulte. Pentru siguranta ta, va trebui sa lamuresti cat mai repede acest aspect.

HOROSCOP 23 octombrie 2018 – Capricorn

Primesti un telefon de pe alte meleaguri si asta o sa iti dea un plus de energie. Mai ales ca primesti o informatie care iti este de mare ajutor. Nici nu sperai sa mai fie posibil, asa ca iti vine sa sari in sus de bucurie.

HOROSCOP 23 octombrie 2018 – Varsator

Chiar daca “sezonul” concediilor a trecut, petreci ore in sir cautand cele mai potrivite oferte. Vrei sa-i faci o surpriza partenerului si sa fugiti cateva zile departe de zgomotul orasului…

HOROSCOP 23 octombrie 2018 – Pesti

Te doare tot corpul si asta te indispune. Ai facut multa miscare in weekend si inca te resimti. Ar fi indicat sa faci mai des astfel de activitati. Incepe prin a evita sa iei liftul cand ai de urcat cateva etaje.

De același autor

Related Articles