Taximetrist atacat și jefuit la Timișoara

A fost alertă  în noaptea de marți spre miercuri la Timișoara, acolo unde un taximetrist de 36 de ani a fost atacat de un client, cu un corp ascuțit, în timp ce conducea, în Calea Girocului din Timișoara.

Taximetristul în vârstă de 36 de ani a preluat clientul, un bărbat, din zona Gării de Nord din Timișoara. Trebuia să îl ducă pe strada Pepinierei, în Calea Girocului, însă când mai avea puțin până la destinație a fost atacat.

Individul, cu vârsta cuprinsă cel mai probabil între 20 și 25 de ani,  s-a așezat pe banchetă, în spatele taximetristului, și a început să îl lovească cu pumnii, iar la un moment dat cu un corp ascuțit. Atacul s-a petrecut în mers, iar șoferul a reușit să oprească mașina. Atacatorul i-a luat portofelul portofelul și a fugit.

Taximetristukl nu a fost rănit grav, astfel că a reuşit să-şi anunţe colegii taximetrişti cu privire la incident. Imediat, zeci de maşini au plecat spre str. Pepinierei, iar taximetriştii au început să-l caute pe agresor în zonă.

Şoferul s-a ales cu câteva tăieturi la nivelul mâinilor şi spatelui, care nu-i pun viaţa în pericol, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii timișoreni s-au deplasat la fața locului și au început căutările după atacator. Acesta nu a fost încă prins însă în momentul în care va fi găsit, spun oamenii legii, va fi acuzat de tâlhărie calificată.

Cele mai citite

Related Articles