Reşiţa este o gazdă bună pentru concursurile de elită ale gimnasticii artistice din România! O nouă competiţie naţională va avea loc în Banatul Montan

288

Orașul Reșița va găzdui în acest an o nouă competiție importantă de gimnastică artistică. Dacă în luna mai în municipiul de pe Bârzava s-a organizat, după o pauză de 16 ani, Campionatul Naţional pentru juniori III, acum Federația Română de gimnastică a decis ca și cei mai buni juniori I și II să se confrunte la Reșița, în sala polivalentă. Detalii are prof. Robert Bălan de la CSS Reșița:

”După o întâlnire cu staful Federației și după ce au apărut unele probleme la Bistrița și nu s-a mai putut organiza finala Campionatului Național de juniori I și II la Bistrița, s-a stabilit ca Reșița să găzduiască această competiție. Trebuie să ne mobilizăm și să reorganizăm acest concurs, într-un timp foarte scurt. Sper că voi găsi sprijinul tuturor celor care ne-au ajutat în luna mai și lucrurile vor arăta din nou frumos pentru sala polivalentă din Reșița. În 22-24 noiembrie se va desfășura această competiție la Reșița și așteptăm mult mai mulți spectatori decât la campionatele de copii.” 

În această perioadă se execută diverse lucrări de reabilitare la sala polivalentă din oraș, inclusiv la suprafața de joc, dar sala se va prezenta impecabil la ora desfășurării Campionatelor Naționale de gimnastică artistică pentru juniori I și II, ne-au asigurat reprezentanții sălii. De asemenea, din această toamnă lotul național de gimnastică juniori al României se va pregăti la Reșița.

Cristina Corocan