[FOTO] Lucrările la căminul cultural din Jupa se apropie de final

187

Locuitorii din Jupa vor sărbători Ruga în noua clădire a căminului cultural. Primarul Caransebeşului, Felix Borcean şi city managerul Andrei Ungur au fost marţi, 16 octombrie 2018, să vadă stadiul lucrărilor.

Construcţia noii clădiri a început în luna august a anului trecut, în acest moment fiind finalizate sala, instalaţiile electrice şi sanitare şi acoperişul.

“Lucrurile merg aşa cum ne aşteptam, întreaga clădire arată bine, faţada, acoperişul. Cred că Jupa merita această investiţie şi sper ca Ruga să fie perpetuată, nu numai anul acesta, vreau să văd implicare din partea locuitorilor din Jupa în păstrarea acestei investiţii”, a precizat pentru Radio Reşiţa primarul Felix Borcean.

Locuitorii sunt bucuroşi că în sfârşit vor avea o clădire nouă pe care o vor putea folosi şi pentru alte evenimente, a declarat şi delegatul satului Jupa în Consiliul Local Caransebeş, Ovidiu Ruicu.

Noul cămin cultural dispune de o sală cu o capacitate de peste două sute de locuri, iar valoarea totală a investiţiei se ridică la 130 de mii de lei. Banii provin din bugetul local al municipiului Caransebeş.

sursa foto: facebook

Valentina Adam