Înotătorul reşiţean Denis Popescu a fost selecționat în lotul naţional

1092

Înotătorul Denis Popescu de la CSS Reșița a fost selecționat în lotul național de juniori I al României. Sportivul cărășean a fost convocat în urma rezultatelor meritorii obținute în competițiile naționale, dar și internaționale.

Despre reușită ne-a vorbit chiar performerul Denis Popescu:

”Este pentru prima dată și este o reușită pentru mine. Mă simt foarte bine, deoarece reprezint România pentru prima dată. O să fie un lucru minunat pentru mine, în cariera mea de sportiv. Anul 2018 pentru mine este unul reușit, deoarece am luat locul IV la prima mea participare la Campionatele Internaționale, iar la Campionatele Naționale de la Bacău am reușit să urc pe podium.”

Și antrenoarea acestuia, Nadia Câmpan este încântată de reușita elevului ei:

”Sunt foarte mândră de el. Este o mare realizare pentru noi această participare la un Campionat European, mai ales că Denis este de vârstă mai mică. Este prima competiție de anvergură la vârsta lui și îi doresc mult succes și putere să ajungă cât mai sus !!!”.

Denis Popescu va participa cu lotul României de juniori, înotători cu vârsta de 15 și 16 ani, la concursul țărilor Central Europene, ce va avea loc în luna decembrie la Belgrad. Peste două săptămâni, reșițenii vor lua parte la un concurs în Ungaria, iar la sfârșitul lunii noiembrie, în perioada 22-24, la Miercurea Ciuc va avea loc Campionatul Național în bazin scurt.
Cristina Corocan