Horoscop 8 octombrie 2018

Berbec

Primesti o oferta pe care nu o poti refuza. Este exact pe placul tau. Aveai nevoie de asa ceva, dar aproape ca nu mai indrazneai sa speri.

Taur

Incepi saptamana cu o veste buna primita de la cineva despre care nu poti spune ca este tocmai un prieten, dar care, in ultima vreme, a fost persoana pe care te-ai bazat.

Gemeni

Ai parte numai de surprize astazi. Parca toti se intrec in a te surprinde cu ceva. Poti sa spui ca iti place. E ca o joaca. Oare ce urmeaza?

Rac

Afli ceva si nu vrei sa spui nimanui, chiar daca cei din jur insista. Stii sa pastrezi un secret si asta face din tine un prieten deosebit pentru cei care iti sunt alaturi.

Leu

Inceteaza sa mai visezi cu ochii deschisi. Pregateste-te pentru ceea ce iti ofera realitatea. Profita de tot ceea ce este bun si lasa deoparte ceea ce nu te intereseaza. Fii mai pragmatic!

Fecioara

O persoana pe care o intalnesti zilnic incepe sa depaseasca limita bunului simt. Te deranjeaza si vrei sa ripostezi. Fii atent la ceea ce spui, nu are rost sa te cobori la nivelul acesteia.

Balanta

Esti relaxat dupa weekend si te asteapta o zi buna la serviciu. Chiar si cand esti presat de timp reusesti sa faci fata provocarilor si sa iesi din incurcatura cu bine. Ai tendinta, uneori, sa lasi totul pe ultima suta de metri.

Scorpion

Muncesti mult nu iti iei nici macar cateva minute de pauza si, totusi, nu te simþi deloc obosit. E bine, inseamna ca esti in forma. Profitã de asta, dar nu exagera, esti om, nu robot!

Sagetator

Urmeaza cateva zile mai grele la job. Va trebui sã dovedesti sefilor de ce esti în stare, mai ales dupa discutiile avute la ultima sedinta. Important e sa nu iei in seama bârfele colegilor. Sunt doar mici rãutãþi.

Capricorn

Timp, timp si, iar timp! Asta e tot ce iti doresti astazi. Ai senzatia ca orele trec mult prea repede si nu reusesti sa termini tot ce ti-ai propus. Incerca sa te organizezi mai bine.

Varsator

Pana la pranz nu se intampla nimic special, insa, dupa-amiaza, ziua devine din ce in ce mai aglomerata. Nu intra in panica. Ia lucrurile pe rand si vei vedea ca vei face fata provocarilor ivite.

Pesti

Ai cateva idei originale, dar te temi sa le dezvalui cuiva. Va trebui sa incerci sa scapi de blocaje, sa ai mai multa incredere in tine. Teama de un eventual esec te tine pe loc.

De același autor

Related Articles