Luptătorii reșițeni – printre protagoniștii “zonei” desfășurată în stațiunea de pe Valea Cernei!

336

Sala de sport ALEXANDRU DUICU a găzduit la sfârșitul acestei săptămâni turneul zonal pentru calificarea la turneul final al Campionatului Național la lupte pentru juniori III și juniori IV – fete și băieți, care se va desfășura între 31 octombrie și 4 noiembrie la Onești (jud. Bacău) și la care participă primii patru clasați la fiecare categorie.

La turneul de pe Valea Cernei au participat peste 200 de sportivi din Cluj, Timișoara, Jumbolia, Lugoj, Petroșani, Hunedoara, Deva, Tg Jiu, Turnu Severin, Craiova, Dumbrava-Câlnic (Gorj), Petrila, Sânandrei, Buziaș și Reșița. La multe categorii s-au înscris peste 10 sportivi, ceea ce a făcut ca mulți alți tineri luptători să nu poată participa la această competiție!

Meciurile s-au desfășurat pe parcursul unei singure zile (sâmbătă 6 octombrie), ceea ce a presupus un mare efort atât pentru soprtivi, cât și pentru organizatori! La finalul întrecerii, luptătorii de la CSS Reșița și CSM Reșița s-au aflat printre protagoniști, reușind calificarea pentru turneul final de la Onești : Tania Adam, Andreea Albișoru, Loredana Nocaci, Ciapșa Silvestri, Raul Badea, Cosmin Roman, Gabriel Radu, Victor Iacob, Iulian Szabo, Leonardo Nocaci, Mădălin Fota, Alexandru Borca, Alexandru Strateciuc, Mario Goicov, Gore Flavius, pregătiți de antrenorii Adrian Dacica, Florin Dință, Adam Babaioana și Ilie Ene. Turneul a avut un nivel ridicat, au participat și campionii naționali de anult trecut, dar și mulți sportivi medaliați la campionatele naționale! Rezultatele elevilor noștri ne mulțumesc și așteptăm ca sportivii noștri să confirme la turneul final de la Onești și să câștige cât mai multe medalii de aur!, ne-a declarat prof. Florin Dință.

Turneul de zonă desfășurat în stațiunea de pe Valea Cernei a fost organizat de CSS Reșița, cu sprijinul Primăriei Băile Herculane, sub egida Federației Române de Lupte.

Paul-Sever SMADU