Bărbat de 39 de ani ucis de un copac, în timp ce tăia lemne în pădure

Un accident mortal a avut loc miercuri, 19 septembrie, într-o pădure din judeţul Botoşani. Un muncitor forestier de 39 de ani din Suceava, a fost lovit de un copac.  Medicii au ajuns  imediat la faţa locului, dar din păcate nu au mai putut face nimic pentru victim a relatat Pro Tv.

Tragicul incident a acut loc în pădurea din comuna Ilișeni. Bărbatul era angajat al unei firme de exploatare a lemnului.

Tăia un copac cu drujba, iar arborele s-a prăbuşit, a doborât un alt copac, care l-a lovit pe bărbat în cap. Omul s-a prăbuşit la pământ, iar colegii speriaţi au sunat imediat la 112. La faţa locului au venit medicii, care nu au putut decât să constate decesul. Criminaliştii au luat probe de la faţa locului, iar acum poliţia a deschis o anchetă.

Victima era angajată pe post de drujbist. Până anul trecut, bărbatul a lucrat în străinătate, dar a fost nevoit să se întoarcă în ţară după ce casă în care locuia cu soţia şi cei doi copii minori a ars. Aceştia locuiau cu chirie şi se descurcau foarte de greu cu banii, mai ales că bărbatul urma să îşi boteze al doilea copil chiar în această sâmbătă, a relatat Monitorul de Botoșani.

 

De același autor

Related Articles