Medalii obţinute de sportivii de la Team Karting Reşiţa la Campionatul Naţional Şcolar

560

Cupa Brăilei, etapa numărul cinci a Campionatul Național de Karting Școlar ”Micul Pilot”,s-a încheiat cu rezultate meritorii pentru componenții Team Karting Reșița. Are detalii cordonatorul acestora prof. Sorin Savu:

”Am avut o etapă plină și reușită, spun asta din puncte de vedere al organizatorilor. Etapa a avut loc pe pista de karting Speed Park din Bacău cu o participare numeroasă, peste 100 de piloți profesioniști și școlari, elevi înscriși la Palatele și Cluburile Copiilor din țară, fiind o concurență mare. Palatul Copiilor din Reșița s-a clasat pe locul III, un loc meritat. Și la Reșița este un schimb de generații, dar suntem în grafic și rezultatele sunt mulțumitoare ”, a spus Sorin Savu.

De la Team Karting Reșița, David Staicu a obținut locul 4 la clasa cea mai mică, a copiilor până în 7 ani, Mihnea Popescu locul 4 la sportivi până în 9 ani. La clasa Pufo Junior, motorizare mai mare de 60 cmc, tot mențiune au obținut: Daren Duma și Daria Țunea. La Pufo Senior a evoluat foarte bine Alexandru Gherghinescu, cel care a încheiat cursa pe prima poziție și luptă pentru tiltlul de campion național. La Clasa Mini, Roberta Bodac a obținut locul I, iar Cristian Pârvănescu locul III. Și Cristian Pârvănescu tinde să câștige titlul național, unde se confruntă cu Roberta Bodac și cu un pilot de la București.

De asemenea locuri III au mai obținut: Fabian Bodac și Andrada Neacș  și locul IV : Alen Duma.  Luigi Franceschini de la Team Karting Reșița s-a situat primul, iar al III, Mihai Simed.

La etapa a 5-a, reșițenii au ocupat locul III, în clasamentul general. Lideri sunt componenții Palatului Copiilor din Brăila, iar pe locul II la egalitate, cei din Iași și Piatra Neamț.

Ultima etapă din acest an a Concusului Național de Karting Școlar Micul Pilot va avea loc în luna octombrie.
Cristina Corocan