Horoscop 18 septembrie 2018

BERBEC
Sunteți visători și nimeni nu vă poate opri din a vă contura în gând o lume mai bună. Dar astăzi puneți bazele pentru că visele să devină realitate.

TAUR
Descoperti plăcerea pe care un lucru tare simplu o aduce. Entuziasmul și încântarea pun stăpânire pe voi și emanații în jurul vostru energie pozitivă.

GEMENI
Responsabilitatea de care dați dovadă astăzi o să vă aducă o bilă albă la locul de muncă. Impresionați printr-un bun simț ieșit din comun și nu mulți sunt cei care vă cunoșteau latura asta.

RAC
Atmosfera este una specială astăzi datorită unei persoane dragi care a revenit în țară după câteva luni de pauză. Vă era dor de discuțiile lungi cu această persoană.

LEU
Astăzi se pare că o să călătoriți în interes de serviciu și plecarea a picat la fix. Nu v-ați desprins de weekend, așa că încă o plimbare, chiar și cu munca, nu strică.

FECIOARĂ
Un prieten apropiat vă dă o veste care vă bucură. Sunt șanse mari să vă petrecti concediul undeva în afara țării alături de oamnei dragi vouă.

BALANȚĂ
Familia este foarte importantă pentru voi astăzi. Decideți să luați asupra voastră toate problemele și încercați să le rezolvați singuri. Atenție la cheltuieli pentru că la finalul zilei s-ar putea să fiți voi cei care au nevoie de ajutor.

SCORPION
Proiectele pe care le-ați început vă cam dau bătăi de cap. Partenerii de afaceri dau dovadă de neseriozitate și vă vedeți nevoiți să vă descurcați singuri, dar cu răbdare și calm totul va ieși bine.

SĂGETĂTOR
Există posibilitatea să primiți o vizită din partea unor rude. Chiar dacă nu sunteți tocmai plini de viață și cu chef de sărbătoare, compania lor vă va face bine.

CAPRICORN
Perseverența este cuvântul cheie pentru voi. Nu vă dați bătuți și veți obține tot ceea ce vă doriți, chiar dacă la prima vedere pare imposibil.

VĂRSĂTOR
Este cazul să renunțați la orgolii și să recunoașteți că poate nu ați avut cea mai bună reacție într-o situație. Doar așa relația cu persoana iubită se poate repara.

PEȘTI
Găsiți în familie sprijinul financiar pentru a porni un proiect destul de riscant. Toate semnele vă arată că a venit și vremea voastră așa că vă apucați serios de treabă.

Cele mai citite

Related Articles