Handbalistele de la CS Universitatea Reşiţa şi-au trecut în cont prima victorie din această ediţie de campionat

201

Echipa feminină de handbal, CS Universitatea Reșița și-a trecut în cont prima victorie obținută în această ediție de campionat în Divizia A. În seria D, etapa a 2-a, studentele reșițene s-au impus, acasă,duminică 16 septembrie, cu 21-20, la pauza 12-9 în fața celor de la CSU Oradea. La final de joc antrenorul CS Universității Reșița, Cristian Busuioc a afirmat:

„Am obţinut o victorie meritată, însă, trebuie să recunosc că a fost una cu emoţii pe final.Am controlat jocul de la un capăt la altul, am condus pe tabela de marcaj, dar încă mai avem de suferit la capitolul relații de joc. E normal pentru că este abia începutul campionatului şi suntem într-o formula cu totul şi cu totul nouă. Au debutat pe foaia de joc şi au fost prezente în teren junioare II de la Liceul Teoretic Traian Vuia. Sper să fie începutul unei colaborări bune.Speră ca aceste fete să confirme atât la junioare, cât şi la senioare. În etapa viitoare avem meci în deplasare cu Chişineu Criş, o echipă care s-a întărit mult în ultima perioadă și care are deja rezultate foarte bune, a obţinut o victorie în deplasare la Oradea Trebuie să ne pregătim pentru că ne aşteaptă un meci foarte dificil. Speră ca în această săptămână să reuşim să punem la punct lucrurile care n-au funcţionat aşa cum trebuie în jocul cu Oradea” a spus Cristian Busuioc.

În următoarea întâlnire handbalistele de la CSU Reşiţa vor juca în deplasare, duminică, 23 septembrie, împotriva echipei Crişul Chişineu Criş.

Cristina Corocan