Trei avioane care se îndreptau spre Belgrad, cu 450 de persoane la bord, au aterizat la Timişoara

606

Trei avioane care veneau de la Tirana, Abu Dhabi şi Atena şi se îndreptau spre Belgrad au fost redirecţionate, miercuri, la Timişoara, în urma unei probleme apărute pe aeroportul din capitala Serbiei. Cele trei aeronave, având la bord 450 de persoane, au aterizat la Timişoara, unde este aeroportul de rezervă, după ce la Belgrad un avion s-ar fi defectat pe pistă, aceasta nefiind eliberată.

Pasagerii celor trei curse aeriene spre Belgrad redirecţionate pe Aeroportul Internaţional “Traian Vuia” din Timişoara vor pleca spre destinaţie cu autocare sau maşini particulare, deoarece defecţiunea tehnică de pe aeroportul din capitala Serbiei nu a fost rezolvată până la ora 10.00, aşa cum se estimase iniţial.

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internaţional “Traian Vuia” din Timişoara, Nicoleta Trifan, a declarat că cele trei curse aeriene direcţionate la Timişoara nu s-au întors în capitala Serbiei deoarece defecţiunea de pe Aeroportul din Belgrad nu a fost rezolvată, astfel că reprezentanţii companiilor aeriene au anunţat că vor transporta pasagerii cu autocare.

“Iniţial, s-a anunţat ora 10.00 pentru rezolvarea problemei tehnice de pe Aeroportul Belgrad, însă s-a amânat până aproximativ la ora 12.00. Din această cauză, companiile aeriene au decis să transporte pasagerii cu autocare, spre destinaţie”, a declarat Nicoleta Trifan.

 

Valentina Adam