primarie Maureni

8 localităţi din Caraş-Severin nu au primit nimic din sumele defalcate din  TVA şi impozitul pe venit, acordate la sfârşitul anului trecut. Printre ele se numără comuna Măureni. Primarul Traian Puşcaş a declarat că situaţia se perpetuează în ultimii ani, astfel că trebuie să se descurce prin forţe proprii.

Totuşi, pentru derularea proiectului de alimentare cu apă din comună, în luna decembrie s-au primit 75.000 de lei de la Guvern, şi se speră finalizarea lui în cursul acestui an. Tot în lucru sunt Centrul de informare turistică şi dotarea Căminului Cultural.

Anca Bălălău
Radio Reşiţa mi-a dat şansa să spun povestea mai departe ascultătorilor care cred în nemurirea artelor, cel mai minunat adăpost pentru cei care și-au ascuns, fără să știe nimeni, copilăria în buzunar și care au pornit să-și continue jocul până la sfârșitul lor. Sunt fericită fiindcă fac parte cu sufletul şi pregătirea mea profesională (absolvent licență și master- Jurnalism cultural al U.N.A.T.C. "I.L.Caragiale" București) dintr-o echipă minunată.