Șofer român de TIR, întors acasă din Spania, găsit mort de părinți

Caz cutremurător în Negrileşti, Bistrița-Năsăud. Doi părinţi şi-au găsit unicul fiu mort în pat, după ce s-au întors de la o nuntă. Tânărul, în vârstă de 26 de ani, abia venise din Spania ca să-şi serbeze ziua de naştere împreună cu prietenii şi familia.

Cristi Sîrb lucra ca şofer de TIR şi se stabilise în Spania, unde plecase pentru un trai mai bun. Băiatul avea grijă şi de familia sa din România, având grijă să nu le lipsească nimic, scrie bistriteanul.ro.

Tânărul abia împlinise 26 de ani la sfârşitul lunii august, îşi serbase ziua de naştere cu familia, iar sâmbătă, 8 septembrie, urma să îşi cumpere biletul de avion pentru a se întoarce în Girona. Concediul i se termina în câteva zile.

Vineri seara, părinții săi au venit acasă, de la o nuntă. Aceștia au intrat în camera lui Cristi și l-au găsit fără suflare. Rudele şi vecinii spun că nimeni de nu ştie de ce a murit băiatul şi toată lumea aşteaptă concluziile anchetei.

“Copilul ăsta a fost un copil foarte bun. Cred că nimeni din sat nu ar putea spune că l-a supărat cu ceva. Vorba aia, copilul ăsta nu a supărat o muscă. Așa un copil de blând și de liniștit. Omenos. Respectuos. Nu a pus băutură pe limbă în viața lui. Un copil tare liniștit.”, spun şi sătenii din Negrileşti, satul natal al lui Cristi, citați de Observator.



Cele mai citite

Related Articles