[FOTO] Lotul olimpic naţional de gimnastică juniori revine la Reşiţa!

322

Lotul olimpic naţional de gimnastică juniori revine la Reşiţa după mai mulţi ani.

Anunţul a fost lansat astăzi de viceprimarul Adrian Dacica în prezenţa unei comisii a federaţiei române de gimnastică, prezentă în municipiul de pe Bârzava. În urbe au fost prezenţi Andreea Răducan – multiplă campioană olimpică mondială, George Boroi – fostul preşedinte al Clubului Steaua, actual secretar general al lotului olimpic, Rusalin Fîc – director al Clubului Sportiv municipal şi Robert Bălan care va face parte din colectivul tehnic dacă va reuşi înfiinţarea centrului olimpic de juniori în oraşul nostru, demers iniţiat de Federaţia Română de Gimnastică.

Andreea Răducan – preşedintele Federației Române de Gimnastică pentru Radio Reşiţa:

Atât Andreea Răducan, cât şi George Boroi au subliniat că, din propriile constatări, Reşiţa s-ar ridica la înălţimile cerute, urmând ca răspunsul final să fie dat la sfârşitul acestei luni.

George Boroi a mai spus că, are speranţe ca de la 1 octombrie acest centru să funcţioneze la Reşiţa, după ce de ani de zile există la Bistriţa. Acest lucru ar însemna că, din această toamnă la Reșița, să fie pregătiţi o parte din cei mai buni gimnaști juniori ai României.

(Hardy Cvoica)