Viorel Lolea nu mai este directorul CSM Reșița!

288

Demisii la CSM Reşiţa!

Viorel Lolea nu mai este directorul Clubului Sportiv Municipal Reşiţa. Lolea şi-a dat demisia din această funcţie astăzi, 7 septembrie.

Renunţarea la gruparea din Valea Domanului s-a produs pe fondul presiunilor venite din exterior, discuții iscate pe marginea rezultatelor formaţiei reşiţene în ultimii ani, când a ratat promovarea în Liga a II-a de fotbal.

După ce a prezentat bilanțul clubului până în acest moment, atât la grupele de juniori, cât și la seniori Viorel Lolea a anunțat că face pasul înapoi, deoarece așa este mai bine pentru formația reșițeană:

”Consider că aceste presiuni nu fac bine clubului, echipei de tineri care se formează în cadrul academiei noastre și cred că cea mai bună decizie și cea mai înțeleaptă a mea în momentul de față  este să fac pasul înapoi și să renunț la funcția de director al CSM Școlar Reșița,  pentru a putea crea o condiție de performanță. Fac apel la toată lumea, în special mass media, să înțeleagă că o echipă nu se poate face peste noapte, într-un an sau doi. Vă rog frumos să încercați să-l ajutați pe Tavi Benga și pe băieți. A fost foarte greu să aduci jucători din altă parte și înainte de începerea meciului să fie jigniți. Eu, prin acest gest, dau dovadă de bărbăție...   Am încredere totală că cea mai bună soluție pentru promovarea fotbalului reșițean este antrenorul Tavi Benga cu întreg colectivul lui. Am convingerea și speranța că Luci Dobre este cea mai bună soluție pentru Centrul de copii și juniori și vin cu promisiunea că tot ce s-a lucrat în acești doi ani, aici, o să se vadă într-o perioadă scurtă și la echipa mare. Ca să ai rezultate la echipa mare trebuie timp, răbdare și acea simbioză, unitate între  antrenori, echipă, conducerea clubului, galerie și mass media. Am speranța că prin acest gest al meu o să putem să ducem fotbalul reșițean să fie mult mai respectat la nivel național”, a declarat Viorel Lolea.

Împreună cu Viorel Lolea a renunțat la funcția de şef administrativ al CSM Reşiţa, Nicolae Belcea.

Cristina Corocan

——–

Echipa de fotbal din Liga a III-a CSM Şcolar Reşiţa întâlnește vineri, în deplasare, formaţia CSM Lugoj, într-un meci din etapa a III-a, Seria a IV-a. Rosso-nerii își doresc victoria, după cum susține și antrenorul principal Octavian Benga:

Jocul dintre CSM Lugoj și CSM Reșița are loc în această după-amiază de la 17.00.