Șofer de camion căutat în Italia după ce a ucis un român

Un şofer de camion este căutat începând de sâmbătă de dimineaţă, 1 septembrie,  de poliţie, în Italia. Camionul  a lovit un român, care a decedat, apoi a fugit de la locul accidentului. Camionul dat în urmărire de poliţie e de culoare deschisă, posibil alb, marca Iveco Stralis a relatat Observator.Tv care citează presa italiană.

De asemenea, e căutat un alt autovehicul, închis la culoare, implicat şi el în accidentul care a avut loc duminică de dimineaţă, în jurul orei 5.30. Un român în vârstă de 51 de ani, rezident în localitatea italiană Cisterna, a fost lovit mortal de un camion, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe via Pontina, din localitatea Aprilia.

Un Iveco Stralis de culoare albă l-a izbit pe român, pe o ploaie torenţială. Aproape imediat după, un automobil de culoare închisă a dat şi el peste corpul bărbatului, a relatat Il Messaggero, conform sursei citate.

Niciunul dintre cei doi șoferi, care se presupune că l-au lovit nu a oprit pentru a-i oferi primul ajutor și au fugit amândoi de la locul accidentului, motiv pentru care poliția rutieră din Aprilia a pornit căutările pentru a-i descoperi pe cei responsabili.

“Invităm șoferii unui Iveco Stralis alb și a unui automobil de culoare închisă, care tranzitau în jurul orei 5:00-5:30 pe Via Pontina, spre Latina, la km 65, să se prezinte la poliția rutieră din Aprilia, pentru a evita să fie supuși apoi la măsuri restrictive pentru omucidere stradală, având în vedere că au plecat de la locul accidentului.”, a declarat Massimiliano Corradini, comandantul unității de poliție rutieră din localitatea Aprilia.

Cele mai citite

Related Articles