Horia Brenciu, Delia şi James Blunt, în concert la Cerbul de Aur

204

Cei 18 artişti înscrişi în concursului Festivalului Cerbul de Aur de la Braşov au cântat aseară, pe scena din Piaţa Sfatului, în faţa juriului şi a publicului, cea de-a doua piesă din competiţie.

Târziu după miezul nopţii s-au stins luminile imensei scene din Piaţa Sfatului din Braşov, la finalul celei de-a treia seri a festivalului şi a doua a concursului internaţional Cerbul de Aur, ediţia aniversară – 50 de ani de debut.

Lucrurile s-au petrecut, ca desfăşurare, la fel ca în seara precedentă, cu Iulia Vântur prezentatoare, cu meteorica trecere prin scenă a invitatului special al TVR, actorul italian Gabriel Garko şi cu 18 minunaţi artişti în concurs, la care adăugăm piesele de rezistenţă ale serii, recitalurile susţinute de Horia Brenciu, James Blunt şi Delia, diva noastră putând fi ascultată în direct la RRA.

Această triadă de mari artişti a făcut ca seara de vineri, 31 august, să fie sold out la puţin timp după punerea în vânzare a biletelor la Cerbul de Aur – Braşov 2018.

Lucrurile sunt destul de clare în concurs, nu au cum să rateze un premiu mare Ryan O’Shaughnessy din Irlanda, Ovidiu Anton, reprezentantul nostru, John Karayiannis din Cipru, Oliver Kaye din Belgia sau Basti din San Marino.

Totul va fi hotărât de juriul de specialitate, cu deznodământ în această seară, la Gala Laureaţilor celei de-a 18-a ediţii.

Trebuie să ştiţi că valoarea totală a premiilor este de 65.000 de euro.

Orchestra festivalului, formată din Big Band-ul Radio şi Orchestra Operei Naţionale din Braşov, condusă de Andrei Tudor şi de Ionel Tudor, s-a ridicat din nou la standardele înalte impuse din prima zi a festivalului.

Nu ne rămâne decât să aşteptăm pentru a şti cine va ţine în braţe trofelul de aproape 5 kg al Cerbului de Aur de la Braşov de anul acesta.

Radio România este co-producător al Festivalului Cerbul de Aur.

În această seară, Radio România Actualităţi va difuza, în direct, festivitatea de premiere şi două dintre cele mai aşteptate recitaluri ale serii, cele susţinute de Nicole Scherzinger şi Carla’s Dreams.

sursa: RRA