BĂILE CULTURALE HERCULANE – tur de artă și arhitectură în stațiunea de pe Valea Cernei!

206

“Maratonul” BĂILOR CULTURALE HERCULANE se încheie la sfârșitul acestei săptămâni cu două tururi ghidate, în care vor fi prezentate lucrările realizate pe parcursul săptămânii în cadrul proiectului.

“Vă așteptăm sâmbătă, 1 septembrie, de la ora 11.00 la Liceul HERCULES, de unde vom începe tura de artă! Tura de artă va cuprinde picturile murale care au fost realizate în săptămâna BĂILOR CULTURALE HERCULANE și, de asemenea, pavilionul construit de studenții din practica Baia de arhitectură! Turul de duminică, 2 septembrie, va fi tot la ora 11.00, vă așteptăm la Statuia lui Hercules, unde începe tura de arhitectură și clădirile importante din patrimoniul localității Băile Herculane! Vă mulțumim foarte mult pentru sprijin și vă așteptăm la tururi și dorim să menționăm că proiectul este finanțat de Administrația Fondului Cultural Național și este foarte important că avem fonduri cu care putem să efectuăm astfel de evenimente!

Noi ne dorim cu foarte mult drag să revenim aici, e un loc magic, e o perlă în țara noastră și vrem în continuare să venim cu cultura peste voi!”, ne mărturisește Andreea Săsăran – managerul proiectului.

Paul-Sever SMADU