“Omul din oglindă”, noua melodie şi noul clip de promovare a Aradului

215

Municpiul Arad se mândreşte cu o melodie proprie şi un clip de promovare a oraşului. Acestea au fost lansate în cadrul Zilelor oraşului, desfăsurate timp de 10 zile în mai multe locaţii.

Melodia, “Omul din oglindă” este rezultatul muncii copiilor talentaţi din Arad care au colaborat cu profesioniţtii industriei muzicale din România, în cadrul taberei de muzică şi coregrafie a agenţiei Neverland Place realizată pentru Centrul Municipal de Cultură Arad. De asemenea, o echipă de voluntari a contribuit la realizarea clipului care spune povestea arădenilor şi a oraşului lor.

Timp de o săptămână, uniţi de pasiunea pentru muzică, tinerele talente au descoperit care sunt toţi paşii realizării unei melodii, de la metode a-ţi găsi inspiraţia până la procesul prin care trece o melodie odată ce ea a fost realizată. Marius Mirică, Virgil Dulceanu, Loredana Căvă?dan, Vanotek şi George Nemeznic sunt cei care au ajutat unsprezece copii să experimenteze viaţa de artist. Astfel, ei au lucrat împreună la crearea melodiei, au trecut prin procesul înregistrării ei într-un studio şi au trăit bucuria lansării ei, sâmbătă, pe scena amplasată la ştrandul Neptun din Arad, unde locuitorii oraşului au auzit în premieră creaţia copiilor.

Organizatorii evenimentului, agenţia Neverland Place, semnează şi campania Autoportreţ realizată prin Centrul Municipal de Cultură Arad. Aceasta a implicat amplasarea a 50 de oglinzi în puncte cheie ale oraşului şi încurajează trecătorii să îşi întoarcă privirea spre valorile oraşului, dar şi să redescopere bucuria de a aparţine acestuia.