primaria marga1

Primăria comunei Marga a primit, din sumele defalcate din TVA, 406.000 de lei, care va acoperi necesarul pentru cele două proiecte cu finanţare europeană implementate în comună, a afirmat primarul Nicolae Beg. Acestea se referă la asfaltarea a peste 8 km de drum comunal, dotarea cu echipament audio şi mobilier a căminului cultural şi renovarea centrului de zi pentru bătrâni – realizat în proporţie de 99%, iar cel de-al doilea, la Centrul de informare turistică din comună, care este realizat 90%.

Banii nu acoperă însă salariile restante ale angajaţilor primăriei, care nu au primit sumele cuvenite pentru ultimele două luni ale anului – a mai spus primarul Nicolae Beg.

Primarul Nicolae Beg:

Anca Bălălău
Radio Reşiţa mi-a dat şansa să spun povestea mai departe ascultătorilor care cred în nemurirea artelor, cel mai minunat adăpost pentru cei care și-au ascuns, fără să știe nimeni, copilăria în buzunar și care au pornit să-și continue jocul până la sfârșitul lor. Sunt fericită fiindcă fac parte cu sufletul şi pregătirea mea profesională (absolvent licență și master- Jurnalism cultural al U.N.A.T.C. "I.L.Caragiale" București) dintr-o echipă minunată.