Accident teribil azi noapte. O tânără de 29 de ani și un bărbat de 30 de ani au decedat

Un grav accident rutier a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Satu Mare, între localitățile Livada și Călinești Oaș. Doi tineri au murit după ce mașina lor s-a lovit de un copac.

Victimele accidentului din Satu Mare sunt o tânără de 29 de ani și un bărbat de 30 de ani. Cei doi circulau cu mașina pe drumul care leagă localitățile Livada și Călinești Oaș. Din motive necunoscute încă, automobilul a derapat și s-a izbit de un copac. Impactul a fost devastator.

Cele două victime au rămas încarcerate și, pentru recuperarea lor, pompierii au fost nevoiți să taie mai mulți copaci.

“Un conducător auto de 30 de ani din Călineşti Oaş, pe fondul vitezei excesive, a intrat într-un copac de pe partea dreaptă a direcţiei de mers şi a decedat atât el, cât şi pasagera care era cu el în maşină, o tânără de 29 de ani”,  a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare, Cadina Ţinca.

”Intervenţia a fost una complexă. Pentru a ajunge la autoturismul ieşit de pe carosabil, pompierii au fost nevoiţi să taie mai mulţi copaci, iar pentru a ajunge la victime au executat manevre de repoziţionare a autoturismului”, au precizat reprezentanții la ISU Satu Mare.

La volan se afla tânărul de 30 de ani, iar femeia era paageră pe scaunul din dreapta.

 



Cele mai citite

Related Articles