petru nicolae furdui

Din repartizarea cotei de 20% din sumele defalcate din TVA, Primăria comunei Berzasca a primit cea mai mare sumă dintre localităţile judeţului Caraş-Severin: 547.000 de lei. Primarul comunei, Petru Furdui, spune că suma este însă foarte mică în comparaţie cu necesarul de cofinanţare pentru proiectele aflate în derulare, în valoare totală de 43 de milioane de euro.

Din banii alocaţi, care reprezintă circa 3,5% din cofinanţarea angajată pentru acest an, se va putea deconta o parte din cheltuielile pentru servicii şi lucrări efectuate deja – a  spus primarul Nicolae  Furdui.

Anca Bălălău
Radio Reşiţa mi-a dat şansa să spun povestea mai departe ascultătorilor care cred în nemurirea artelor, cel mai minunat adăpost pentru cei care și-au ascuns, fără să știe nimeni, copilăria în buzunar și care au pornit să-și continue jocul până la sfârșitul lor. Sunt fericită fiindcă fac parte cu sufletul şi pregătirea mea profesională (absolvent licență și master- Jurnalism cultural al U.N.A.T.C. "I.L.Caragiale" București) dintr-o echipă minunată.