Marian, șoferul român de TIR mort în Italia, urma să se căsătorească în curând. Își construise o casă în comuna natală

Dezvăluiri dureroase după moartea lui Marian, șoferul român de TIR care a decedat după accidentul tragic din Italia, de la Genova. Românul a fost declarat iniţiat decedat de autorităţile italiene, însă familia care a venit să-l aducă acasă a descoperit cu stupoare că trupul celui pe care trebuia să-l ia nu era al lui Marian Roşca.

Marian Roşca avea 36 de ani. Lucra ca şofer pentru o firmă franceză, Alba Déménagements. Marian urma să se căsătorească în curând. Marian Roşca se afla în tranzit cu camionul, spre Franţa, atunci când podul s-a prăbuşit cu el şi cu alte 30 de maşini, la Genova, de la o înălţime ameţitoare.

În cele din urmă, Marian a fost descoperit într-o clinică italiană, în comă profundă, dar menţinut în viaţă de aparate. Sâmbătă, 18 august, presa italiană a anunţat că Marian Roşca, pacientul rănit grav în tragedia de la Genova, a decedat.

Cei care l-au cunoscut spun că Marian plănuia să se întoarcă definitiv acasă, mai ales că mama lui are probleme de sănătate.

Și-a construit o casă aici în oraşul nostru, într-un sat aparţinător, urma să se căsătorească anul acesta”, a transmis Constantin Bobaru, primarul din Bumbeşti-Jiu pentru Pro-Tv.

Aurelia, logodnica lui Marian, le-a spus celor de la cotidianul francez Le Parisien ca a vorbit cu el ultima oară cu o jumătate de oră înainte de nenorocire.

M-a sunat, m-a întrebat dacă totul e bine acasă. I-am zis că aşa e şi că mi se pare, din voce, că ar avea probleme. Mi-a zis că nu se simte bine, că e în Italia şi că traversează o furtună violentă”, a spus tânăra.

Cele mai citite

Related Articles