Din păcate este oficial. Șoferul român de TIR, rănit în Italia, a murit astăzi

Încă o lovitură dureroasă pentru familia șoferului român de TIR care se afla în stare gravă, în spital, după prăbușirea podului din Genova. Românul a fost declarat iniţiat decedat de autorităţile italiene, însă familia care a venit să-l aducă acasă a descoperit cu stupoare că trupul celui pe care trebuia să-l ia nu era al lui Marian Roşca.

Marian Roşca avea 36 de ani. Lucra ca şofer pentru o firmă franceză, Alba Déménagements. Marian urma să se căsătorească în curând. Marian Roşca se afla în tranzit cu camionul, spre Franţa, atunci când podul s-a prăbuşit cu el şi cu alte 30 de maşini, la Genova, de la o înălţime ameţitoare.

În cele din urmă, Marian a fost descoperit într-o clinică italiană, în comă profundă, dar menţinut în viaţă de aparate. Astăzi, 18 august, presa italiană a anunţat că Marian Roşca, pacientul rănit grav în tragedia de la Genova, a decedat.
Responsabilii spitalului San Martino au precizat şi ei că starea românului era extrem de gravă, find destul de rezervaţi.

“În spitalul nostru sunt doi pacienți în stare foarte gravă, ambii la reanimare. Unul dintre ei este mai grav. Acesta a suferit un traumatism cranian devastator și un traumatism toracic și este în comă”, precizau medicii despre starea lui Marian Roşca.

Ministerul Afacerilor Externe a confirmat decesul lui Marian

“Cetățeanul român rănit în urma prăbușirii viaductului Morandi a încetat din viață în cursul acestei zile. Decesul a fost notificat de către medici, atât familiei, cât și reprezentanților Consulatului General al României la Torino aflați la spital. Reprezentanții echipei consulare sunt în contact cu familia cetățeanului român și acordă asistența consulară necesară în astfel de situații, inclusiv prin eliberarea documentelor necesare repatrierii trupului neînsuflețit și a certificatului de deces. Ministerul Afacerilor Externe transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate în aceste momente extrem de dificile”, a transmis MAE prin intermediul unui comunicat de presă.

Cele mai citite

Related Articles