[FOTO] Gugulan Rock Open Air Festival, ajuns la cea de-a V-a ediție, un reper muzical de weekend!

227

Gugulan Rock Open Air Festival a adunat în prima seară iubitorii de rock într-o atmosferă specială, în ambianța naturii. Organizatorii se bucură de susținerea unui public numeros și avizat.

 

Pe scenă a urcat și directorul Casei de Cultură “George Suru” din Caransebeș care a salutat într-un mod original, pe cei prezenți:

“Am reușit împreună această fortificație pentru a ne uita de sus deasupra tuturor”!

Cei peste 200 de iubitori ai genului veniți din Timișoara, Reșița și Caransebeș au posibilitatea de a se bucura 3 seri de muzica rock, într-un spațiu special amenajat unde motoarele, gecile de piele și pletele în vânt fac casă bună cu oferta pregătită de organizatori.

Așadar, ROCK ON !

 

UPDATE:

Asociația Gugulan Rock în parteneriat cu Primăria Caransebeș și Casa de Cultura „George Suru”, organizează în perioada 17-19 august, cea de-a V-a ediție a “Gugulan Rock Open Air Festival” în orașul de pe Timiș și Sebeș.

Pe bicicleta spre Gugulan Rock!

Președintele Asociației Gugulan Rock, Cosmin Mihuță , invitat în studioul Radio România Reșița a dezvăluit ineditul celei de-a V-a ediții, adresând invitația tuturor iubitorilor de rock să participe în acest weekend la manifestare, mai ales că ea se va desfășura în condiții deosebit de bune:

“În Premieră pentru festivalul nostru, de anul acesta vom da startul unei curse de relaxare, în colaborare cu prietenii noștri de la Clubul de Ciclism Hobby Bike din Caransebes.
Tura de pedalare va avea loc în data de 18.08.2018, iar startul va fi la ora 11 la Monumentul Unității Spirituale din Centrul Civic al Caransebesului .
Înscrierile se vor face înaintea concursului, iar traseul se va desfășura pe ruta Centru Civic-Lindelfeld-Campus Gugulan Rock, traseu ce va fi vegheat pentru buna desfășurare de către cei de la Hobby Bike . Cei ce vor rezista pe bicicleta pe tot parcursul rutei vor avea acces gratuit la Gugulan Rock Open Air Festival, iar la finalul cursei se va face o tombolă in care primii trei norocoși vor fi câștigătorii unor premii frumoase din partea Asociației Gugulan Rock.
Festivalul va avea loc în Caransebeș în zona Valea Cenchi, str. Acces Cartier Teiuș, iar organizatorii vă așteaptă cu muzică de calitate și o atmosferă numai bună de relaxare. Vă mulțumim și vă așteptăm la distracție pe cinste”.

Până acum au fost confirmate următoarele formații:

An Theos
SKILTRON (Argentina)
LUX PERPETUA (Polonia)
Survolaj
Grimegod
Masterpiece
Outstorm
Bleed Your Eyes

Abonamentele și biletele de o azi pot fi achiziționate online pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:

30 lei – Presale abononament de 3 zile (primele 30)
22 lei – Bilet pentru o singură zi
40 lei – Abonament de 3 zile

Poziționat excelent, locul de desfășurare al festivalului dispune de o panoramă deosebită asupra întregului ținut Gugulan, la marginea orașului. Aici este spațiu suficient pentru toate activitățile care se vor desfășura, cu acces de drum asfaltat până la intrare, loc de parcare și camping pentru corturi.

Radio România Reșița este partener media al Gugulan Rock Open Air Festival
Rock ON!

Anca Bica Bălălău