Italia: A fost prins ucigașul româncei Nicoleta Căciulă

După aproximativ o lună de la moartea româncei Nicoleta Căciulă poliția italiană a descoperit cine este criminalul care i-a luat viața româncei.

Chiar dacă s-a crezut inițial că Nicoleta a murit intoxicată cu fum rezultatele autopsiei au stabilit că aceasta a fost strangulată cu un cablu electric și apoi casa a fost incendiată de criminal pentru a se ascunde urmele crimei.

Conform ziarului La Repubblica, cel care a ucis-o pe româncă este un nepot al  femaii, Daniel Lorys Căciulă, în vârstă de 22 de ani, născut în Italia, la San Candido din provincia Bolzano, dar rezident în aceeași localitate ca mătușa sa.

Acesta a fost reținut și interogat pe data de 10 august și a recunoscut în timpul interogatorului că ucis-o pe Nicoleta. Românul a fost arestat și va fi prezentat judecătorilor luni.

Nicoleta Căciulă, în vârstă de 46 de ani, a fost găsită fără viață de către pompieri în locuința sa din Brunico, provincia Bolzano, în dimineața zilei de 17 iulie, 2018, după ce au intervenit pentru a stinge un incendiu. Corpul Nicoletei se afla pe podea, înfășurat într-o pătură.

Cele mai citite

Related Articles