[FOTO-AUDIO] Medalie pentru pugilistul Gerhardt Lehner de la C.S.M Reșița la prima sa participare la seniori

339

Boxerul Gerhardt Lehner, 18 ani, de la CSM Reșița a obținut medalia de bronz la Cupa României întreceri rezervate seniorilor și desfășurate la Iași. Este o performanță pentru pugilistul cărășean, care a luat parte în prima competiție a seniorilor, fiind cu mult mai tânăr decât adversarii săi. Despre importanța obținerii acestui rezultat antrenorul său, Gheorghe Radu a afirmat:

 

”Băiatul acesta, Gerhard Lehner, are doar 18 ani și e prima lui participare la seniori. Sunt foarte satisfăcut pentru că el a început să practice boxul la noi, la CSM Reșița și nu e luat de la ate cluburi, cum procedează alți colegi. A început să practice sportul acesta de doi ani jumătate și sunt mândru de el. Aceasta este satisfacția mea ca antrenor, când îl iei pe un sportiv de la zero și-l duci acolo sus, atunci când concurezi cu cluburi mari ca și Dinamo, Steaua, Farul Constanța și altele. El este încă elev,în ultimul an la noi la Reșița. A boxat în limitele categoriei 64 kg, meciurile au fost foarte echilibrate, iar în semifinală nu a pierdut înainte de limită.  A fost un meci foarte strâns cu un boxer din București, care a evoluat pe  Dinamo și Rapid, care  26 de ani și mai multă experiență decât Gerhard.”

În prezent pugilistul Gerhard Lehner se află în vacanță la mare, iar antrenorul său Gheorghe Radu continuă antrenamentele cu juniorii, care se pregătesc pentru Campionatele Naționale de luna viitoare. Concursul de la Iași a reprezentat și un criteriu de selecție pentru definitivarea lotului național cu care România va aborda competițiile internaționale viitoare.

Cristina Corocan