Accident teribil azi noapte. Doi morți și șase răniți

Un accident grav avut loc vineri noapte în judeţul Galaţi. Două maşini s-au ciocnit frontal pe DN 24 între Bârlad şi Tecuci. Un bărbat de 45 de ani şi o tânără de 21 de ani şi-au pierdut viaţa, iar alte 6 persoane au fost grav rănite.

Conform primelor informații transmise de autorități, vinovat de producerea accidentului este un şofer de 48 de ani, originar din Austria. Acesta ar fi intrat într-o depăşire în curbă şi a acroşat un autoturism care circulă regulamentar din sens opus. Şoferul din cea de-a doua maşină a murit pe loc, iar tânără care-l însoţea, aflată în comă traumatică, nu a mai putut fi resuscitată.

O tânără de 21 ani aflată în comă traumatică nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, Cătălin Sion. Potrivit acestuia, iniţial în accident au fost implicate opt persoane, dintre care una, de aproximativ 45 de ani, a decedat.

Victimele rănite au fost transportate iniţial la Spitalul din Tecuci, dar o parte dintre ele au fost aduse în urma evaluărilor la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Galaţi, pentru investigaţii suplimentare.

Ele au fost transportate cu ambulanţe SMURD şi SAJ. Persoanele rănite, trei bărbaţi şi trei femei, cu vârste cuprinse între 17 şi 48 ani au suferit traumatisme cranio-cerebrale, traumatisme toracice sau fracturi ale membrelor.

”În jurul orei 21,50, un cetăţean austriac a condus autoturismul în localitatea Berheci, unde circulând dinspre Bârlad către Tecuci, într-o curbă fără vizibilitate, a efectuat o depăşire, încălcând linia continuă şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism care circula regulamentar, din direcţia opusă. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto din cea de-a doua maşină şi rănirea altor patru pasageri din aceasta, precum şi a trei persoane din maşina care a provocat accidentul, incluzându-l şi pe şofer”, a declarat inițial Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi, Gabriela Costin.



Cele mai citite

Related Articles