CSM Școlar Reșița începe seria amicalelor cu meciuri tari

371

Echipa masculină de handbal CSM Școlar Reșița se află în plină perioadă de pregătire și în prezent desfășoară antrenamente la sala de sport a Liceului Traian Vuia din municipiu. Antrenamentele au loc în sala de sport din cartierul Govândari, deoarece polivalenta reşiţeană va intra, nu peste mult timp, într-un proces de reabilitare. Reșițenii se pregătesc sub coordonarea antrenorului – jucător, Ilie Vaidasigan.

 

”În acest sezon avem un lot schimbat în proporţie de 70% , iar băieții au fost foarte receptivi la tot ceea ce le-am transmis. Am fost foarte mulțumit de cum au reacţionat băieţii la pregătire. În momentul de faţă ne lipseşte Mihai Rohozneanu, care participă la o acţiune a lotului naţional de Beach Handball, şi Leo Grozăvescu,cel care a suferit o accidentare”, a spus Ilie Vaidasigan.

La final de săptămână reșițenii vor susține primele partide amicale, urmează două meciuri tari cu formația din Liga Națională, SCM Politehnica Timișoara.

” Am intrat în sală și am început pregătirile pentru că la sfârșitul acestei săptămâni vom avea două meciuri amicale. Vineri vom juca cu o echipă foarte puternică, Poli Timișoara. Primul meci se va juca La Timișoara, vineri la 18.30, iar cel de-al doilea, tot cu Poli, este programat pentru sâmbătă, la ora 11 la Reșița,” a mai spus Ilie Vaidasigan.

Cristina Corocan